Ota yhteyttä!
Seuraa somessa:

Osallistu arvontaan Kauppa- ja Viihdekeskus Minnan Instagramissa ja voita liput kahdelle Kuopio Tanssii ja Soi-esitykseen.

Voittaja saa valita liput joko 14.6 tai 15.6 esitykseen. Lippujen arvo yhteensä 112€.

Soul Chain by Tanzmainz / Sharon Eyal

Vangitseva Soul Chain on teos rakkaudesta, kaipuusta ja meissä jokaisessa asuvasta yksinäisyydestä. Sharon Eyalin yhteistyössä Gai Beharin kanssa luoma koreografia kohtaa Ori Lichtikin elektronisen musiikin tässä vaikuttavassa esityksessä, jossa äärimmäinen tarkkuus, eleganssi ja hurjuus yhdistyvät.

Vaikka teoksen teema kumpuaa rakkaudesta, odotettavissa ei ole liikaa romantiikkaa. Sen sijaan Eyalin tunnistettava, voimakkaan fyysinen liikekieli haastaa tanssijat äärirajoilleen. Teoksen hellittämätön, eläimellinen energia vapauttaa emootiot ja vyöryttää ne iholle nostaen samalla jokaisen esiintyjän yksilöllisyyden näkyväksi.  

Äärimmäinen tarkkuus, eleganssi ja hurjuus yhdistyvät häikäisevien tanssijoiden tulkintana hypnoottiseksi kokonaisuudeksi, joka pitää otteessaan herkeämättä. 

Esityksen kesto 55 minuuttia (ei väliaikaa).

Koreografia Sharon Eyal Avustava koreografi Gai Behar Puvustus Rebecca Hytting Sävellys Ori Lichtik Lava- ja Valosuunnittelu Alon Cohen Koreografia-assistentti Rebecca Hytting, Tom Weinberger Harjoitusten ohjaaja Natalia Rodina Tanssijat Elisabeth Gareis, Daria Hlinkina, Shani Licht, Cassandra Martin, Nora Monsecour, Amber Pansters, Réka Rácz, Maasa Sakano; Zachary Chant, Paul Elie, Finn Lakeberg, Christian Leveque, Frederico Longo, Jaume Luque Parellada, Cornelius Mickel, Matti Tauru, Lin Van Kaam tanzmainzin ohjaaja Honne Dohrmann Tuotantopäällikkö Lisa Besser Tanssin ohjaajan yhteistyökumppani ja kiertuemanageri Hannah Meyer-Scharenberg Tanssin ohjaajan assistentti Julia Kraus Kiertueen lava- ja äänijärjestelyt Luka Curk Kiertueen valaistusjärjestelyt Dominik Hager Kiertueen lavamanageri Matthew Tusa. A production of Staatstheater Mainz

Klikkaa itsesi TÄSTÄ Kauppa- ja Viihdekeskus Minnan Instagramiin ja voita liput osallistumalla arvontaan. Arvonta suoritetaan 31.5.2024 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Artikkelin kuva: Andreas Etter

Lisää tietoa Kuopio Tanssii ja Soi-festivaalista löydät heidän nettisivuiltaan.

Muistathan tilata Kauppa- ja Viihdekeskus Minnan uutiskirjeen, jotta pysyt ajan tasalla kauppakeskuksen tapahtumista? Uutiskirjeen voit tilata täältä.

Lue myös

Katso kaikki >