Ota yhteyttä!
Seuraa somessa:

LASTENMAAILMA LUMOTTU METSÄ

Iskikö lapsille leikkifiilis kesken kauppakeskuspäivän? Onneksi on Kauppakeskus Minnan Lastenmaailma. Astu sisään Lumottuun metsään, jossa perheesi pienimmät saavat päästää leikkifiiliksen ja mielikuvituksen valloilleen! Uusi Lastenmaailmamme on kaikkien asiakkaidemme käytössä maksutta.

Taika löytyy täältä
Lumotussa metsässä on lapsien rakastama pallomeri, kiipeilykäytävä sekä erilaisia interaktiivisia pelejä.
Taianomaisen tunnelman luomiseksi myös äänet ja valot on huomioitu teeman mukaisesti. Myös perheen pienimmille taaperoille rajattu oma tila, jossa voi leikkiä turvallisesti.

Tilat on käsitelty Nanoksin antimikrobisella Fotonit® pinnoituksella, joka desinfioi tiloja kestävällä tavalla myös siivousten välissä tuhoten pinnoilta tehokkaasti virukset, bakteerit ja tartuntataudit.  Lastenmaailman kalusteet ovat antimikrobisilla materiaaleilla varustettuja. Antimikrobiset materiaalit ovat käyttäjälleen turvallisia ja ne hidastavat tutkitusti bakteerien kasvua 99-prosenttisesti, mikä edesauttaa vähentämään bakteeri- ja virusperäisten tartuntojen leviämistä ja tarttumista.

Samasta kerroksesta tutulta paikalta löytyy Lelukauppa Partanen ja nyt uutena liikkeenä Minnaan muuttanut Kaiku Kids -lastenvaateliike. Kaiku Kids on vaate- ja lifestyle myymälä, joka myy laadukkaita ja vastuullisesti tuotettuja lasten sekä aikuisten vaatteita. Kattavasta valikoimasta löytyy monia kotimaisia brändejä kuten Metsola, Kaiko, Mainio & Name it ulkoiluvaatteita.

Hyvät lastenhoitotilat
Lastenmaailmasta löytyy pieni keittiö sekä ruokailutila. Keittiössä on mikroaaltouuni, jossa voi lämmittää ruuat perheen pienimmille. Samassa tilassa on rauhallinen imetystila verholla.

Lastenmaailman asiakkaidemme käytössä on kaksi asiakaswc:tä, joista toisessa on invawc- ja vaipanvaihtomahdollisuus sekä lasten pikkuinen wc-istuin. Turvallisuus- ja ilkivaltasyistä wc:t ovat lukitut. Asiakkaanamme saat ilmaisen wc:n avauksen lastenmaailman liikkeiden kassalta.

Liikkeitä lapsiperheiden makuun
Samasta kerroksesta tutulta paikalta löytyy Lelukauppa Partanen ja Kaiku Kids -lastenvaateliike. Kaiku Kids on vaate- ja lifestyle myymälä, joka myy laadukkaita ja vastuullisesti tuotettuja lasten sekä aikuisten vaatteita. Kattavasta valikoimasta löytyy monia kotimaisia brändejä kuten Metsola, Kaiko, Mainio & Name it -ulkoiluvaatteita.