Ota yhteyttä!
Seuraa somessa:

Pysäköinti

PYSÄKÖINTI

Minnan pysäköintihalliin on kulku kauppakeskuksen kautta. Halli on avoinna kauppakeskuksen aukioloaikoina.

Parkkihalli on avoinna

Arkisin klo 9.00 – 19.00
Lauantaisin klo 10.00 – 17.00
Sunnuntaisin suljettu

Huomioithan, että viihdekeskuksella ja kauppakeskuksella on eri pysäköintialueet, joissa molemmissa on omat aukioloajat. Mikäli pysäköit viihdekeskuksen puolelle, tarkista pysäköinnin aukioloajat TÄSTÄ.

Saapuminen Minnaan

Kauppa- ja Viihdekeskus Minnaan on ihanan helppo tulla niin kävellen, pyöräillen, autolla kuin julkisilla kulkuneuvoillakin. Voit hakea reittiohjeet tästä klikkaamalla. Käytä joko sijaintitoimintoa tai kirjoita hakukenttään “Kauppa- ja viihdekeskus Minna” tai “Haapaniemenkatu 18, Kuopio”.

Kuukausipysäköinti

Ota kuukausipysäköinnistä yhteyttä: info@europark.fi

Tuletko autolla?

Seuraa Kuopion keskustan opasteita, niin löydät helposti perille.

Aja autolla pysäköintitiloihimme Minna Canthin kadun puolelta. Ensimmäinen pysäköintitunti on 1 €, toinen tunti ilmaiseksi (seuraavat tunnit 1 €/h tai 18 €/ 24 h).

Parkkipaikkoja on kauppakeskuksessa lähes 300 autolle ja viihdekeskuksessa 135 autolle. Ajoneuvojen maksimikorkeus on 1,90 metriä. Korkeille autoille ja erikoiskuljetuksille (esimerkiksi busseille, asuntoautoille ja peräkärryille) on parkkialue Koljonniemenkadun ja Kirkkokadun välissä olevalla alueella, Kuopion Musiikkikeskuksen läheisyydessä. Moottoripyörällä ja mopolla ei voi ajaa halliin turvallisuussyistä.

Parkkihallimme on avoinna kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti. Löydät aukioloajat täältä

Tuletko pyöräillen tai julkisilla kulkuneuvoilla?

Pyörien pysäköinti onnistuu vaivattomasti Viihdekeskus Minnan edessä.

Julkisilla kulkuneuvoilla kulkeminen on myös kätevää. Tästä klikkaamalla voit etsiä itsellesi reitin Kauppa- ja Viihdekeskus Minnaan. Tästä taas pääset tutkimaan Kuopion kaupungin joukkoliikenneyhteyksien karttaa.