Ota yhteyttä!
Seuraa somessa:

Etsitkö toimitilaa yrityksellesi?

 

Kauppa- ja viihdekeskus Minnan omistaa Suomen suurin eläkevakuutusyhtiö Keva. Sen johtamisesta ja operatiivisista toiminnoista vastaa CBRE Finland Oy.

Juuremme ovat Kuopion sydämessä
Olemme Kuopion keskustan tunnettu maamerkki ja paikallisten tuttu kohtaamispaikka. Kauppakeskus Minna rakennettiin vuonna 1988 ja 2003. Viihdekeskus rakennettiin vuonna 2013.

Vuokraamme monipuolista liiketilaa
Meillä on vuokrattavaa kokonaispinta-alaa yhteensä (GLA) 18 000 neliömetriä. Minnassa on kaksi rakennusta, viihdekeskus ja kauppakeskus. Tarjoamme toimitiloja erilaisiin tarpeisiin aina pienistä työhuoneista useiden satojen neliömetrien liiketiloihin. Meiltä saat yrityksellesi muuttovalmiin tilan tai raakatilaa, joka voidaan muokata juuri yrityksesi tarpeisiin sopivaksi.

Sijaintimme on helppo ja hyvä
Kuopion keskustassa sijaitsevaan Minnaan on helppo tulla niin kävellen, pyöräillen, autolla kuin julkisilla kulkuneuvoillakin. Kauppakeskuksen puolella autopaikkoja on lähes 300 ja  Viihdekeskuksen puolella paikkoja on 135 autolle.

Miljoonia kävijöitä vuodessa
Kauppakeskuksessa kävi 1,8 miljoonaa asiakasta ja Viihdekeskuksessa kolme miljoonaa asiakasta vuonna 2018.  (luvut olisi varmaan hyvä päivittää tuoreempiin)

Vuokralaiseksi Minnaan
Kauppakeskus Minna tarjoaa liiketiloja aivan Kuopion ytimestä. Minnan keskeinen sijainti, lämmin parkkihalli, kattavat aukiolot sekä monipuolinen liikevalikoima tarjoavat hyvät mahdollisuudet yritystoiminnalle! Tilat ovat muokattavissa ja pilkottavissa mahdollisuuksien mukaan, ja järjestämme mielellämme näyttöjä paikan päällä. Olethan yhteydessä mikäli etsit liiketilaa, niin katsotaan yhdessä, josko meiltä Minnasta löytyisi juuri Teille sopiva. Tarjoamme tiloja myös kausi- ja pop-up -myymälöille!

Kiinnostuitko? Kerromme toimitilamahdollisuuksista ja vapaista liiketiloista mielellämme lisää.

Vuokrauspäällikkö
Susanna Arvela
susanna.arvela@keva.fi
+358 20 614 2076

Kauppakeskuspäällikkö
Auli Ekdahl
auli.ekdahl@cbre.com
p. +358 50 388 3452

Käytävämyynti ja promootiopaikat

 

Kauppakeskusympäristö on erinomainen paikka markkinoida tuotteita. Minnassa tavoitatkin päivittäin lukuisia potentiaalisia asiakkaita. Valitse yrityksellesi myyntipaikka joko kauppakeskuksesta tai viihdekeskuksen puolelta.

Kokeile käytävämyyntipaikkaa kausiluontoiseen myyntiin, tuotelanseeraukseen, näytteiden jakoon tai vaikkapa myyntipromootioihin. Suosittelemme varaamaan promootiopaikat hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa ennen tilatarvetta.

Pistä pystyyn pop-up! Jos promootio tuntuu liian lyhytkestoiselta ja vakituinen vuokrasopimus turhan pitkältä, lyhytaikainen pop-up -paikka on todennäköisesti oikea ratkaisu. Vuokraa kausimyyntipaikka tukemaan tuotelanseerausta, laajentamaan asiakaskuntaasi tai lisämyynnin tekemiseen. Voit halutessasi vuokrata paikan muutamaksi päiväksi, viikoksi tai pidemmäksi ajaksi.

Promopaikkoja koskevat tiedustelut ja varaukset

Ina Henriksson
Speciality Leasing Manager

ina.henriksson@cbre.com