Ota yhteyttä!
Seuraa somessa:

2 PÄIVÄÄ OHJELMAA & HUIPPUTARJOUKSIA

Tervetuloa viettämään Minna Maniaa perjantaista lauantaihin 11.-12.3. Kauppa- ja viihdekeskus Minnaan!

Shoppailujen lomassa pääset muun muassa osallistumaan arvontoihin, herkuttelemaan leivonnaisilla ja tutustumaan pop up -myyntipisteisiin Minnan aukiolla. Juontamassa perjantaina ja lauantaina on ihanan pirteä itsetuntovalmentaja Henkinen kovis.

OHJELMASSA:
Juontajana itsetuntovalmentaja Henkinen kovis perjantaina & lauantaina

Henni Kinnunen eli Henkinen kovis on ”itsetuntovalmentaja, puhuja, yrittäjä, verkkokauppias, optimisti ja hyvän elämän puolesta paasaava unelmoija.” Minna Maniassa hänet tunnistat ihanan pirteästä olemuksesta sekä näyttävästä pinkistä lookista!

Kondiittori Emmin vegaaninen pop up -kahvila Minnan aukiolla

Herkuttelemaan pääsee makeilla sekä suolaisilla herkuilla, tarjolla myös gluteenittomia vaihtoehtoja. Samalla kannattaa tulla maistamaan myös Minnan oma sitruuna-mustikka cupcake!

  • Klo 10 alkaen
Arpajaiset

Arpajaisiin osallistuminen on helppoa ja yksinkertaista: etsi juontajamme ja pyydä häneltä arpalipuke, tämän jälkeen on aika jännittää! Jokaisessa arvonnassa arvotaan yksi 100€ arvoinen lahjakortti sekä lisäksi tavarapalkintoja! Lahjakortin voittaja saa itse valita, mihin Minnan liikkeistä lahjakortin haluaa. Arvonnat suoritetaan aina tasatunnein ja osallistumaan pääset ilmaiseksi.

  • Perjantaina klo 12, 14 ja 17
  • Lauantaina klo 12, 15
Ihmeakka pop up -myyntipiste Minnan aukiolla

Ihmekan pop up -myyntipisteellä on myynnissä ihania kiviä, käsinpunottuja voimakoruja sekä nähtävillä myös Tarunian mallistoa.

  • Minna Manian ajan myös käsistälukua sekä tarot tulkintoja sille varatussa rauhallisemmassa tilassa myyntipisteen takana. ”Käsistä näen persoonaa, tapaasi toimia, ajatella ja rakastaa. Näen, miten olet kehittynyt ihmisenä ja mihin voisit vielä kiinnittää huomiotasi. Tarot korteilla pääsemme katsomaan tarkemmin nykyhetkeä ja voit pohtia mieltä askarruttavia asioita kanssani.”
    Istunto on 45e/45min. Asiakkaita otetaan tarot tulkintoihin tasatunnein 11-16.00. Varaathan aikasi etukäteen numerosta 045 2264818.
  • Tarunia on kuopiolainen korumallisto, jonka korut on valmistettu suomalaisesta koivuvanerista. Taruniaan kuuluu kaksi sarjaa, Spirit sekä Wild. Tarunian tunnistaa kauniista kuvituksista, jotka on painettu koruihin kaksipuoleisesti. Mallistosta löytyy nyt myös julisteita sekä postikortteja.
KATSO KAIKKI MINNA MANIAN TARJOUKSET

Lue myös

Katso kaikki >