Ota yhteyttä!
Seuraa somessa:

UUSI LASTENMAAILMA ON AVATTU! 

Iskikö lapsille leikkifiilis kesken kauppakeskuspäivän? Onneksi on Kauppakeskus Minnan Lastenmaailma. Astu sisään juuri avattuun Lumottuun metsään, jossa perheesi pienimmät saavat päästää leikkifiiliksen ja mielikuvituksen valloilleen!

Uusi Lastenmaailma on nyt avoinna ja kaikkien asiakkaiden käytössä maksutta.

Lumotusta metsässä on pallomeren ja erilaisten interaktiivisien pelien lisäksi pieni keittiö ja ruokailutila. Keittiöstä löytyy myös mikroaaltouuni, jossa voi lämmittää vaikka ruuat perheen pienimmille. Samassa tilassa rauhaisa erillinen imetystila verholla sekä lastenhoitohuone. Samasta kerroksesta tutulta paikalta löytyy Lelukauppa Partanen ja nyt uutena liikkeenä Minnaan muuttanut Kaiku Kids -lastenvaateliike.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lumotun metsän ideoinnista ja toteutuksesta vastasi kuopiolainen Fantasia Works. Myös kalusteet sekä urakointi ovat kuopiolaista käsialaa. Tiloissa on myös hyödynnetty tehokkaasti kierrätysmateriaaleja. Pallomeren pallot on kierrätetty Kauppakeskus Apajasta sekä kuramatot on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista.

Kiintokalusteiden kankaissa ja laminaateissa on antimikrobinen käsittely, joka hylkii bakteereja ja viruksia. Kosketuspinnoilla on hyödynnetty korkean teknologian desinfioivaa pinnoituskäsittelyä terveysturvallisuutta ajatellen.

 

Taika löytyy täältä! Tervetuloa tutustumaan koko perheen taktiikalla!

Lue myös

Katso kaikki >