Ota yhteyttä!
Seuraa somessa:

Pohjoismaiden suurin, tunnetuin ja vanhin tanssitaidefestivaali Kuopio Tanssii ja Soi tulee taas! Monipuolinen tanssillinen ohjelma valtaa Kuopion 12.-18.6.2024, kun festivaali pyörähtää käyntiin.

Festivaaliohjelmaa Minnassa

Lumotun metsän tanssijamit

Festivaalin ohjelmistossa on huomioitu myös perheen pienemmät tanssijat!
Lumotun metsän tanssijameissa pienet tanssijat pääsevät loistamaan osaavien ja innostavien opettajien johdolla. Koko perhe voi heittäytyä iloisen, mielikuvituksellisen ja leikkimielisen tanssin pyörteisiin.

Kaikki lapset ovat tervetulleita tanssimaan tanssijameihin. Täällä ei ole väliä, osaatko tanssia vai et – tärkeintä on ilo! Ohjaajina toimii Savonian tanssinopettajaopiskelijat.

Tanssijamit järjestetään festivaalin jokaisena päivänä klo 10.00-10.30 ja 13-13.30 Kauppakeskus Minnan Lumottu metsä -lastenmaailmassa.

Tapahtuma on maksuton. Jamit on suunnattu alle kouluikäisille.
Lapsia ei jätetä yksin tanssijameihin vaan huoltajat pysyvät lasten mukana tanssijamien ajan.


Sami Sykkö ja Atte Kilpinen: Meet & Greet Kahvila Brüssa
Ajankohta: 14.6. klo 14. Kesto n. 30 min.

Tule tapaamaan koko kansan rakastamaa duoa Sami Sykköä ja Atte Kilpistä Kuopio Tanssii ja Soin ja Kauppakeskus Minnan järjestämään Meet & Greet -tilaisuuteen!

Tilaisuus järjestetään Kauppakeskus Minnan Kahvila Brüssa perjantaina 14.6. klo 14. Kesto n. 30 min.

Tilaisuudessa pääset kuulemaan mm. juontajana, esiintyjänä ja muotitoimittajana tunnetun Samin ja Suomen Kansallisbaletin tanssijan Aten ajatuksia mm. tanssista ja kulttuurista. Rennossa Meet & Greet-tapahtumassa myös yleisö pääsee kysymään duolta kysymyksiä.

Atte Kilpinen esiintyy Kuopio Tanssii ja Soin Supervisual Gaalassa, jota varmasti Meet&Greetissä myös sivutaan.

Tervetuloa kuuntelemaan, keskustelemaan ja tapaamaan tätä hurmaavaa kaksikkoa!

Lue myös

Katso kaikki >