Ota yhteyttä!
Seuraa somessa:

Joulun alla Minnan aukiolla on luvassa jouluisia pop up -myyntipisteitä, kahvilatoimintaa sekä kuoroja esiintymässä. Nappaa päivät jo valmiiksi kalenteriin ja tule poikkeamaan Kauppakeskus Minnan aukiolla! ❤️

Pikkurillinukkekodit myyntipiste | 20.11.-23.12.

Pikkurillipuoti löytyy Minnan aukiolta 20.11-23.12 välisenä aikana. Myynnissä uniikit, käsintehdyt puiset kalusteet ja nukkekodit. Samalla voit leikkiä nukkekodilla ilmaiseksi ja askarrella mieleisesi kalusteen alkaen 6€ hintaan. Mahdollista myös osallistua arvontaan!

Kuopion Naisten Pankin Joulupöytä 26.11.-23.12.

Tuo lahjasi paketoitavaksi ja tee samalla hyvää, tukemalla hauraassa asemassa olevien naisten toimeentuloa, koulutusta ja yrittäjyyttä. Joulupöydästä löytyy myös mieltälämmittäviä lahjoja pukin konttiin tai vaikka itselle!

Baked by Iita pop up -kahvila | La 27.11, Su 5.12, Su 12.12, Su 19.12

Maistuisiko omatekemät suolaiset ja makeat herkut shoppailujen lomassa? Tarjolla mm. erilaisia suolaisia piirakoita, juustokakkua, mokkapaloja ja kaikkea muutta ihanaa ja suussa sulavaa.. Baked by Iita valmistaa myös piparkakkutaloja, marenkeja, koristeltuja jättipipareita ja muita jouluisia herkkuja. Herkut ovat aina alusta loppuun itse tuotettuja joten mikä olisikaan ihanampi kotiin vieminen taikka lahja!

Pieni käsityöpuoti: 

to-pe-la 25.-27.11.

to-pe-la 2.-4.12.

to-pe-la 9.-12.12

to-pe-la 16.-18.12

Käsintehtyjä villasukkia, mattoja ja muita erilaisia käsitöitä. Tule tutustumaan lämminhenkisen käsityöpuodin ihaniin tuotteisiin ja ostamaan joulun pehmeimmät lahjat jo valmiiksi pukinkonttiin.

La 11.12 Haapaniemen nuorisomusiikin kuoro esiintyy klo 12.00

Babadum pop up | 13.-21.12.

Babadum haluaa toimia linkkinä taitavien nepalilaisten ja intialaisten käsityöläisten ja luonnonmateriaaleja, kauneutta, persoonallisuutta ja mukavuutta arvostavien ihmisten välillä. Selvää on ollut heti alusta asti, että naisten tukeminen on se Babadumin juttu ja suuri oivallus on ollut miten tällainen pieni yritys voi vaikuttaa niin monen perheen elämään kehitysmaassa. Babadum valmistaa vaatteita, asusteita sekä sisustustuotteita.

La 18.12. Minna Canthin 9B musiikkiluokan kuoro esiintyy klo 12.00

La 18.12. Savas-Säätiön jouluinen Pop up -kahvila

 

Lämpimästi tervetuloa!

Lue myös

Katso kaikki >