Ota yhteyttä!
Seuraa somessa:

Heittäydy Minnan hemmoteltavaksi!

Lauantaina 15.4. Minna muuntautuu todelliseksi hyvinvointikeskukseksi! Kokeile vaikkapa äänimaljarentoutusta, nauti musiikki- ja tanssiesityksistä sekä tutustu juoksuharrastuksen aloittamiseen!

Tule kokeilemaan:

  • Vauvahieronta klo 10.00 / 12.00 / 13.45 (Lastenmaailmassa)
  • Äänimaljarentoutus klo 12.15 / 13.15 / 14.15 (2. kerroksessa)
  • Tanssitreenit klo 12.00 (tuli) / 13.00 (maa) / 14.00 (vesi) (1. kerroksessa)
  • Energeettinen jäsenkorjaus klo 11-15 (2. kerroksessa)
  • Kvanttienergiahoito klo 11-15 (1. kerroksessa)

Minnan hyvinvointipäivässä pääset maksutta kokeilemaan erilaisia kehon ja mielen hyvinvoinnin aktiviteetteja. Vauvahieronnassa pääset opettelemaan, kuinka voit hieroa vauvaasi itse! Hieronta tehdään vauvan vaatteiden päältä, eikä aktiviteetissa ole ylä- tai alaikärajaa. Mukaasi tarvitset vauvalle oman alustan. Yksi hierontasessio kestää n. 30 minuuttia.

Äänimaljarentoutus on vibroakustinen menetelmä, jossa äänimaljojen rauhallinen äänimaisema ja fyysinen väreily rentouttavat kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Äänimaljojen äänivärähtelyt leviävät kehossa nesteiden kautta aina kudoksiin, lihaksiin, jänteisiin, luustoon ja sisäelimiin asti.

Tanssitreenien tavoitteena on ilo ja virkistys! Täällä ei tarvitse jännittää omaa taitotasoa tai pelätä kahta vasenta jalkaa – pärjäät hienosti kun vain tulet mukaan ja annat sisäisen tanssijasi vapautua! Et tarvitse erillisiä treenivaatteita, ihan arkivaatteet riittävät. Yksi tanssihetki kestää n. 20 minuuttia, tarjoten joka kerralla erilaisia rytmejä lattareista (tuli) afrikkalaisiin (maa) – sekä kotimaisen musiikin (vesi) pyörteisiin. Jokainen tanssihetki on siis hieman erilainen, valitse omasi tai osallistu vaikka kaikkiin!

Energeettinen jäsenkorjaus on kattava energiahoitomenetelmä, joka sisältää useita tekniikoita erityyppisten ongelmien hoitoon ja kehon tasapainon palauttamiseen.

Kvanttihoitoa käytetään korjaamaan mm. kehon virheasentoja, mutta sillä voidaan hoitaa myös kireitä ja kipeitä lihaksia. Kvanttikosketushoito perustuu värähtelytaajuuden kohottamiseen hoidettavassa kohdassa, jolloin kehon omalla paranemisjärjestelmällä on mahdollisuus aktivoitua.

Hyvinvointipisteet

Olemme koonneet erilaisia hyvinvointipisteitä, joissa voit käydä maistelemassa terveellisiä herkkuja, mittaamassa kehonkoostumusta, tutustumassa suunterveyden mullistaneeseen Lumoral-hoitoon sekä ottamaan selvää juoksuharrastuksesta aina sen aloittamisesta positiivisiin vaikutuksiin!

  • Smoothie-maistatus
  • Suunterveys ja Lumoral-hoito
  • Kehonkoostumusmittaus
  • Rauhalahti Roadrunners
  • Ketoinen-maistatus

Minna Stagella ohjelmassa:

11.00 Hyvinvointipäivän avaus

11.30 Tanssiesitys / SalsaStudio

11.50 Äänimaljarentoutus – hoitaa lempeästi kehoa ja mieltä

12.10 Suunterveys ja Lumoral-hoito

12.30 Markus Petsalo esiintyy

13.10 Stressi, energiahoito ja energeettinen jäsenkorjaus stressin purkuun / Benestatera

13.40 Juoksuharrastuksen aloitus ja positiiviset vaikutukset / Rauhalahti Roadrunners

14.00 Funktionaaliset, viljattomat, proteiinipitoiset leipomotuotteet / Ketoinen

14.15 Markus Petsalo esiintyy

15.00 Hyvinvointipäivän lopetus

Lastenmaailmassa:

Lempeydellä Lotta: Vuorovaikutuskeskeinen uniohjaus – tietoisku klo 11.15 / 13.00

Pikkulapsen uneen liittyvässä lyhyessä tietoiskussa kuulet luotettavaan tutkimustietoon perustuvaa asiaa pikkulapsen unesta, koko perheen hyvinvointia unohtamatta. Lotan uniohjaus on lempeää, vuorovaikutuskeskeistä, voimavaralähtöistä eikä sisällä perinteisiä unikouluja tai muita vuorovaikutusta rajaavia menetelmiä. Henkilökohtaisessa palvelussa kartoitetaan aina huolella perheen kokonaistilanne sekä lapsen olemassa olevat valmiudet ja kehitysvaihe.

Tervetuloa Minnan hemmoteltavaksi! Arki ei ole koskaan tuntunut paremmalta.

Lue myös

Katso kaikki >